Laserji

Na spletni strani Pisala.si lahko najdete široko paleto laserskih kazalnikov, ki vključujejo pisala z rdečim žarkom in brezžične predstavitvene naprave, ki so opremljene z laserskim kazalnikom. Ti laserski kazalniki so zelo lahki in prenosni, zato so idealni tako za uporabo doma, v predavalnici kot v pisarni.

Če želite navdušiti svoje poslušalce in nastopiti samozavestno pri svoji predstavitvi, na predavanju ali na sestanku, so multifunkcijski laserji prava izbira. V enem malem kazalniku se lahko skrivajo kakovostno pisalo, laser ter naprava za nemoteče in diskretno prestavljanje drsnic vaše predstavitve. Laser vam hkrati omogoča, da nakažete pomembne poudarke svoje predstavitve in tako usmerite pozornost poslušalcev na tisto, kar je bistveno.

Ste predavatelj, vodja ekipe, pogosto sestankujete ali vodite predstavitve? Potem je laserski kazalnik popolno orodje za vaš popolni samozavestni nastop. S pomočjo laserja se lahko prosto gibate po predavalnici, konferenčni dvorani ali sobi za sestanke, ne da bi bili prisiljeni v frontalno metodo predavanja oziroma podajanja informacij, ki je dokazano manj učinkovita. Vaši poslušalci bodo veliko lažje in z večjim zanimanjem sprejeli informacije, ki jim jih predstavljate, če se boste prosto gibali med njimi in bodo imeli občutek, da so vključeni v vaše predavanje. To boste zelo težko dosegli, če boste stali spredaj ob računalniku, ker boste morali skrbeti za pravočasno prestavljanje drsnic svoje predstavitve. 

Z laserjem lahko pokažete na bistvene poudarke svoje predstavitve, hkrati pa diskretno prestavljate tudi drsnice, ne da bi morali stati ob računalniku in jih prestavljati ročno. Laserji so zato odlično promocijsko ali poslovno darilo za marsikoga. Pobrskajte po naši ponudbi laserjev, ki jih lahko po vaših željah tudi popolnoma personaliziramo. Zaupajte naši ekipi, ki vam je vedno na voljo za vprašanja, nasvete in naročila. V nadaljevanju pa preberite še nekaj nasvetov v zvezi z uporabo laserjev. 

Kljub svoji izjemni uporabnosti so laserji lahko nevarni, saj nekakovostni laserski kazalniki ob napačni uporabi predstavljajo nevarnost za poškodbe oči. Zato izberite kakovostne laserje in se naučite pravilnega rokovanja z njimi. Nikoli jih ne usmerjajte v obraz, še posebej v predel oči. Enako velja, če laser uporabljate pri igri z mačko, usmerite ga v tla ali steno in se tako izognite potencialnim poškodbam svojega ljubljenčka. Laserji v naši ponudbi so kakovostni in varni, saj imajo nizko moč, kljub temu pa so jasno in dobro vidni, zato so primerni za uporabo v zaprtih prostorih in na vseh projekcijskih platnih. Občinstvo tako lahko brez težav in brez motečih prekinitev spremlja vašo predstavitev. 

Laserji so odlično promocijsko darilo na konferencah, seminarjih, delavnicah, povsod, kjer nastopajoči oziroma predavatelji želijo popolnoma pritegniti pozornost občinstva in prevzeti popoln nadzor nad svojim govorom. Laser tako lahko vključite v promocijski pisarniški paket, ki vam ga pomagamo sestaviti in popolnoma personalizirati, vključuje pa lahko pisala, beležke, označevalce besedila, vrečke za večkratno uporabo in druge uporabne pripomočke. Vsa naša promocijska pisala in ostali pisarniški izdelki so na voljo za popolno personalizacijo po vaših željah, ponujamo gravuro ali laserski tisk, odvisno od osnovnega materiala izdelka. 

Če iščete odličen laser za predstavitev, potem ste prišli na pravo mesto. Zavzemite oder in začnite izžarevati samozavest ter profesionalnost z laserskimi kazalniki, ki jih ponujamo Pisala.si.

Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje