Markerji in signirji

 

 

Želite podariti izviren promocijski pisarniški pripomoček? Pomagajte svojim strankam in poslovnim partnerjem vnesti nekaj mavrične barvitosti v njihove pisarne in tako popestriti delavnik. Vsak potrebuje nekaj pisanega v svojem delavnem okolju – zakaj ne bi podarili promocijskih markerjev? Markerji so izjemno priročni za označevanje pomembnih delov v besedilu, kot pripomoček za učenje, ali preprosto za poudarjanje tistega, na kar se mora bralec besedila ali dokumenta še posebej osredotočiti. Naši možgani se namreč še posebej dobro odzivajo na barvne dražljaje, kar pomeni, da barve na papirju naše oči usmerjajo k tistemu delu besedila. Markerji nam torej pomagajo pritegniti pozornost. Raziskava vpliva barv na potrošnike organizacije Color Marketing Group je pokazala, da barve v besedilu:

  • povečajo razumevanje prebranega do kar 73 %,
  • pospešijo učenje in zapomnjenje prebranega od 55 % do 78 %,
  • zaradi ustvarjanja kontrasta izboljšajo berljivost in čitljivost do 40 %.

Če želite podariti neobičajno, a vsekakor izjemno uporabno pisarniško promocijsko darilo, izberite naše markerje. So kakovostni, pokrovčki lepo ležijo na markerjih, izbirate lahko med različnimi oblikami in barvami, ponujajo pa tudi dovolj površine za brandiranje. 

Za vse markerje v naši ponudbi namreč ponujamo natis, zato lahko izbrane izdelke po želji personalizirate. Pri izbiri vsebine, ki jo želite natisniti na promocijske markerje, bodite pozorni na obliko markerja. Na klasičen marker je namreč možno natisniti le manjšo količino podatkov, zato navadno zadostuje le ime vašega podjetja ali dejavnosti in logotip. V ponudbi pa imamo tudi trikotne markerje, ki vsebujejo tri markerje v enem, in kvadratne, ki vsebujejo štiri. Ti markerji ponujajo malce več prostora za brandiranje, vendar pozor – pri brandiranju manjših pisarniških pripomočkov, kot so pisala in markerji, velja upoštevati pravilo Manj je več. Ne zasičite površine markerja s preveliko količino podatkov – izberite le tiste najbolj pomembne, saj bodo na ta način do izraza prišle najbolj bistvene informacije.

Preverite našo ponudbo promocijskih markerjev in svojim poslovnim partnerjem in strankam pokažite svoje prave barve. V nadaljevanju pa preberite nekaj nasvetov, da jih boste še posebej navdušili.

 

Markerji oz. označevalci besedila so nepogrešljivi v vsaki pisarni in na vsaki pisalni mizi. Navadno so živih neonskih barv, kot so rumena, oranžna, zelena in roza za tiste, ki prisegajo na klasiko, saj te barve ustvarijo na papirju največji kontrast z besedilom in tako najbolje pritegnejo našo pozornost. Vedno bolj pa se uveljavljajo tudi modra, vijoličasta in pastelne barve markerjev za tiste, ki želijo nekaj posebnega. 

Promocijski markerji so idealno promocijsko darilo ob izvedbi dogodkov, kot so konference, predavanja, delavnice, saj si udeleženci lahko označijo pomembnejše poudarke v spremnem gradivu. So zanimiv izdelek za promocijo raznovrstnih izobraževalnih dejavnosti, tečajev ali poslovnih izobraževanj in seminarjev. Podarite jih lahko učencem, dijakom in študentom ob začetku novega šolskega leta in jim tako obarvate prve šolske dni. Markerjev bodo veseli tudi mnogi pisarniški uslužbenci, katerim lahko pripravite paket promocijskega pisarniškega materiala – promocijskih pisal, samolepilnih lističev in označevalcev besedila oziroma markerjev namreč nikoli ni preveč.

Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje