PININFARINA

PININFARINA VESOLJE

Šifra: 92/NPKRE01654

PININFARINA SPACE predstavlja izvirno poslovno darilo, ki bo razveselilo predvsem samozavestne in samosvoje osebe, ki uživajo ob uporabi kreativno oblikovanih izdelkov. Futurističen videz pisala je kot nalašč tudi za vse, ki se zavedajo sedanjosti, vendar se ne bojijo prihodnosti in izpolnitev svojih ambicij.

Pininfarina SPACE je pisalo, oblikovano za uporabo v vesolju. V celoti je izdelano iz magnezija, ultra lahkega materiala, ki ponuja visoko kakovostno uporabo. Podarili so ga posadki Mednarodne vesoljske postaje (ISS) med njihovo zadnjo misijo V.I.T.A. Astronavti, med njimi Italijan Paolo Nespoti, so ga tako imeli priložnost preskusiti v pogojih mikrogravitacije, v katerih običajna pisala ne delujejo.

Kovinska zlitina, iz katere je oblikovana konica, Ethergraf®, piše s pomočjo oksidacije, zato ne potrebuje grafitnega polnila ali črnila. Tako predstavlja idealno rešitev za okoljske pogoje na vesoljskih postajah, kjer so mikrodelci, ki jih pušča grafit iz običajnih svinčnikov, zelo nevarni za filtracijski sistem.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

  • Konica iz zlitine Ethergraf®
  • Dolžina 16 cm
  • Teža 15 g (Navedena teža se nanaša na eno ohišje)
  • Narejeno iz magnezija z visoko mehansko močjo in nizko težo
  • Vključuje dve stranski sponki iz brušenega jekla
  • Vključuje elipsasto aluminijasto podlago
  • Oblikoval Pininfarina 

 

Cena: 130,00 EUR
Cena z DDV: 158,60 EUR
Izberite barvo
Vnesite količino
Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem, gravuro, ... kliknite na gumb "Zahtevaj ponudbo".
Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje