PININFARINA

Pisalo PININFARINA CAMBIANO INK POSEBNA IZDAJA Z LEONARDOVIM AVTOPORTRETOM OB 500. OBLETNICI

Šifra: 92/NPKRE01688

Ta omejena izdaja Pininfarina Cambiano slavi Leonardovo genialnost v njegovem znanstvenem pristopu k risanju. Po mnenju Da Vincija je opazovanje naravnih pojavov in njihova predstavitev na papirju instrument znanja, ki lahko naravno poveže med seboj zelo oddaljene discipline. Kot umetnik, znanstvenik, inženir in humanist je imel Leonardo večplastno osebnost, ki jo je hranila nenehno razvijajoča se radovednost.

Njegov slavni avtoportret, ki na videz ni povezan z matematiko, je bil ustvarjen v skladu s konceptom razširjajočega se vzorca logaritmične spirale. Ta matematični koncept, princip zlatega reza, se v naravi ponavlja, med drugim ga najdemo v strukturi preproste lupine in v obliki galaksij. Predstavlja univerzalni simbol popolnosti. Polnilo pisala je črnilo, ki oblikuje elegantne linije na papirju.

Cena: 119,00 EUR
Cena z DDV: 145,18 EUR
Vnesite količino
Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem, gravuro, ... kliknite na gumb "Zahtevaj ponudbo".
Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje