PININFARINA

Pisalo PININFARINA CAMBIANO MASERATI ENGINE

Šifra: 92/PNFCMBMAS1

Poziv k odličnosti. Znamka Pininfarina Segno je naredila pomemben korak na področju mednarodnega oblikovanja svetovnega razreda in sklenila zavezništvo z legendarnim proizvajalcem luksuznih športnih avtomobilov Maserati. Partnerstvo, katerega moč je v skupni viziji in skupnih vrednotah: od nenehnega raziskovanja odličnosti v vsaki podrobnosti do popolnega ravnovesja med obrtniško tradicijo in inovativnimi tehnikami. Ambiciozen cilj je ustvariti najbolj izpopolnjen komplet pisalnih instrumentov, ki jih navdihujejo štirikolesni dragulji ikoničnega Tridenta.

 

Prava eleganca za najbolj drzne. Partnerstvo med Pininfarino Segno in Maseratijem predstavlja lepoto, izdelavo in inovativnost, ki so vedno odlikovali obe znamki. Pininfarina Cambiano Motor Maserati Edition je kreacija, ki najbolje združuje in povzdiguje te lastnosti, z ikonično obliko njegovega ohišja in konice iz kovinske zlitine Ethergraf®, ki se srečuje z geometrijo bučečega motorja Maserati 5000 ccm. Rezultat je edinstven in nezamenljiv pisalni instrument, shranjen v elegantni in razkošni škatli.

Cena: 140,00 EUR
Cena z DDV: 170,80 EUR
Vnesite količino
Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem, gravuro, ... kliknite na gumb "Zahtevaj ponudbo".
Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje