Nalivna peresa

/ 10.11.2021

Nalivna peresa

Nalivna peresa so večna klasika med pisali in prva izbira vseh tistih, ki jim kakovost in trajnost izdelka veliko pomenita. Zagotovo gre za eno najbolj sofisticiranih vrst pisal na tržišču. Njihova zgodovina sega več tisoč let nazaj, za začetke prvih pravih nalivnih peres pa štejemo antiko. Takrat so za njihovo izdelavo uporabljali predvsem kovino in les. Mnoga starodavna nalivna peresa so se ohranila vse do danes, kar priča o njihovi izjemni kvaliteti in vsestranski uporabnosti. Ljubitelji lepopisa pa vam znajo povedati, da gre za edino vrsto pisala, s katerim lahko to tehniko pisanja sploh izvajamo.

Za ljubitelje prestiža in elegance

Današnja nalivna peresa so izdelana iz kakovostnih kovinskih materialov, kar zagotavlja njihovo neverjetno odpornost in večletno življenjsko dobo. Nemalokrat ljudje uporabljajo celo nalivna peresa, ki so jih aktivno uporabljali že njihovi dedki in babice. V naši skrbno izbrani ponudbi teh prestižnih pisal lahko izbirate med priznanimi blagovnimi znamkami, kot so Parker, Millenium in drugi. 

Nalivno pero je primerno za vsakdanjo uporabo, direktorji s stilom pa jih s pridom uporabljajo za podpisovanje različnih pomembnih dokumentov in listin. Zato z izbiro nalivnega peresa kot poslovnega darila nikakor ne boste zgrešili. V kombinaciji z elegantno darilno embalažo in planerjem z usnjenimi platnicami boste ustvarili popolno darilo, ki vam bo zagotovo pri naslovniku prineslo kar nekaj dodatnih točk. Nalivno pero zagotovo predstavlja vrhunski izdelek, ki navdušuje vse ljubitelje večne klasike in brezčasne elegance. Klasično črno ali sivo nalivno pero se lahko dodatno popestri z detajli, ki pa morajo še vedno izražati minimalizem. Kot odlična izbira se izkažejo drobni nevpadljivi kristali Swarovski ali napis s črkami, ki izražajo lahkotnost in mehkobo. Napis lahko tudi personalizirate, kar bo nalivnemu peresu dodalo posebno osebnostno noto. Na tak način boste naslovniku posredno predali sporočilo, da vam zanj ni vseeno. Izberite enega izmed naših kakovostnih nalivnih peres in tako poskrbite, da si vas bodo zapomnili.

Podobni in novi blogi

Kemični svinčnik
Kemični svinčnik

Kemični svinčnik

Preberi
Promocijska pisala
Promocijska pisala

Promocijska pisala

Preberi
Nalivna peresa
Nalivna peresa

Nalivna peresa

Preberi
Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje