Promocijska pisala

/ 22.2.2022

Promocijska pisala

Pisalo je nekaj, kar uporabljamo praktično vsak dan, še posebej pa je ta priročen izdelek priljubljen v pisarnah in v poslovnem svetu. Zato ni nič nenavadnega, da različna pisala še danes ostajajo ena bolj priljubljenih poslovnih daril in ključen promocijski material. Promocijska pisala so nekakšna nadgradnja tega pisalnega pripomočka – predstavljajo namreč vaše podjetje ali idejo. Na nek način vas naredijo prepoznavne – večkrat kot ljudje vidijo ime vašega podjetja, večja je verjetnost, da postanejo vaše stranke. Ker gredo kemični svinčniki hitro iz rok v roke, so ravno promocijska pisala odličen način, da med množico razširite dober glas o svojem podjetju.

Kratko in jedrnato

Za izdelavo promocijskih pisal lahko izberete katerokoli vrsto pisal. Katero vrsto boste izbrali, je odvisno predvsem od ciljne publike, ki ji boste promocijska pisala razdelili. Če želite izstopiti iz množice, biti nekaj posebnega in se ljudem vtisniti v spomin, potem izberite kakšno manj znano, vendar nadvse zanimivo različico pisala. V to skupino zagotovo spadijo eko pisala, Stylus pisala in kreativno zasnovana posebna pisala. Za tiste najbolj kreativne pa vam pri nas ponujamo tudi možnost izdelave pisal po meri. Tako boste na najbolj izviren način izrazili vaše podjetje in se ljudem zagotovo močno vtisnili v spomin.

Ne glede na to, katera pisala boste izbrali v namen svoje promocije, pa upoštevajte pravilo 'manj je več'. Napis ali sporočilo, ki bo predstavljalo vas in vaše podjetje, naj bo kratko in jedrnato. Namen promocijskih pisal ni namreč predstavitev celotne biografije vašega dela, ampak seznanitev potencialne stranke z vami oziroma vašim podjetjem. Izberite zanimivo in udarno pisavo, privlačne barve. Še posebej dober prvi vtis boste naredili z izbiro nekoliko bolj kvalitetnih pisal, saj bo stranka tako dobila občutek, da vam nekaj pomeni in jo cenite. Poleg imena ali kratkega slogana dodajte še vaš kontakt in že ste pripravljeni na cenovno ugodno ter uspešno oglaševanje. 

Podobni in novi blogi

Kemični svinčnik
Kemični svinčnik

Kemični svinčnik

Preberi
Promocijska pisala
Promocijska pisala

Promocijska pisala

Preberi
Nalivna peresa
Nalivna peresa

Nalivna peresa

Preberi
Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje